Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud  |  Telefon: 73 67 08 86 og e-mail: kej@kejensen.dk

VOGNMAND MED PROFESSIONELT FRAGTFIRMA​- VI VIL VÆRE DIN FRAGTMAND​

Hos vognmand K.E. Jensen i Padborg er 30 dygtige medarbejdere klar til at tage sig af dine transportopgaver i Padborg, Jylland og hele EU. Siden vi i 1997 startede som vognmand og fragtmand, har vores fragtfirma løst mange opgaver som logistikvirksomhed, international transport, fragt og distribution.

Vi er fragtmand for erhvervslivet, men private kunder er også en stor del af vores forretning. Hvis du har brug for en vognmand til en opgave, så ring til os og få et uforpligtende tilbud, eller benyt kontaktformularen her på siden.

Fast kontaktperson hos din vognmand og fragtmand

Vi er sikre på, at du vil finde vores tilbud godt og fair; og den medarbejder, der håndterer din sag, forbliver din konsulent gennem hele transportforløbet, fra start til levering, herunder i al logistik. Og han eller hun er derfor uddannet inden for logistik og transport. Desuden sikrer vi, at du ikke bliver stillet om mellem medarbejdere, så du skal forklare dig igen, når du henvender dig til os. Det er en af de metoder, som vi anvender til at sikre, at både service og kvalitet er i top, når du bruger os som vognmand eller fragtmand.

Vi kører over hele landet med dør-til-dør-leverancer, ligesom vi udfører kurerkørsel. I vores fragtfirma er vores vognpark tilpasset, så vi har biler i flere størrelser med medbringertrucks til at løse alle typer af fragt, og derudover har vi eget lagerhotel med ramper, som er tilpassede alle størrelser i vognparken.

30 medarbejdere i vores fragtfirma står parat til at løse din logistik

Vi og vores 30 medarbejdere står parat til at klarlægge dine behov som din samlede logistikvirksomhed samt kørsel med en fragtmand eller vognmand, der lægger vægt på kvalitet og kundeservice. Ønsker du også at få styr på din logistik?

Ring på 73 67 08 86 eller skriv en e-mail t​il kej@kejensen.dk for at få et uforpligtende tilbud fra din vognmand eller fragtmand i Jylland.

K. E. Jensen ApS

Industrivej 26A, 6330 Padborg
CVR: 27687032

Kontakt os

E-mail: kej@kejensen.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt