Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud  |  Telefon: 73 67 08 86 og e-mail: kej@kejensen.dk

Medbringertruck til rådighed i hele Danmark og Europa

Er du på udkig efter et transportfirma, som tilbyder transport af forskelligt gods med medbringertruck? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos K. E. Jensen varetager vi diverse transportopgaver for både private og erhvervskunder. Vi holder til i Padborg, men står til rådighed hos kunder i Jylland samt resten af Danmark og Europa, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte din professionelle vognmand.

Vi råder over 16 medbringertrucks og 25 dygtige medarbejdere med mange års erfaring. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med enhver opgave. Vi tilbyder dag-til-dag-fragt af stykgods over hele Danmark, men fragter også gerne til hele Europa inden for fem hverdage. Vi kommer naturligvis altid til tiden og som aftalt.

Transport af stykgods og full load med medbringertruck

Hvad end du mangler hjælp til transport af stykgods eller full load, så løser vi gerne opgaven. Vi foretager aflæsning med egen medbringertruck på samtlige afgange, og har desuden trailere med medbringertrucks med 13,60 ldm, og som har op mod 24 ton til rådighed.

Aflæsning med medbringertruck er et godt og fleksibelt alternativ til transport med lastbiler og kraner. Vi varetager desuden logistik og distribution lige efter dine ønsker og behov.

Nogle af vores typiske arbejdsopgaver er transport af:

  • ​Byggematerialer
  • ​Stykgods
  • ​Vinduer og døre

​Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvordan du kan drage fordel af vores medbringertruck, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan kontakte os på telefon: 73 67 08 86 eller på mail: kej@kejensen.dk. Så hører du fra os hurtigst muligt.​​

K. E. Jensen ApS

Industrivej 26A, 6330 Padborg
CVR: 27687032

Kontakt os

E-mail: kej@kejensen.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt